English
KIADÓ Palazzo Dorottya

V.Kerület , Belváros

2.300

23 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

101

Négyzetméter

KIADÓ Palazzo Dorottya

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

2.300

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

101

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
23 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Dorottya Palazzo épületében 101 nm-es nappali 2 hálószobás, 2 fürdőszobás teljeskörűen felújított és berendezett 3.emeleti lakás KIADÓ.

A belváros szívében található XIX. században klasszicista stílusban épült műemlék épület

Pollach Mihály és Hauszmann Alajos tervei alapján készült és 2010-ben lett teljes körűen felújítva a mai kor igényeit minden tekinteteben kielégítő belsőépítészeti és épületgépészeti technológiák alkalmazásával.

A lakás előszoba, nappali, konyha, két hálószoba, két fürdőszoba kialakítású a mennyezetbe épített hűtés-fűtés valamint belső biztonsági rendszerrel, modern TV- és hangtechnikai berendezésekkel.

Az épületben  24 órás portaszolgálat van, valamint fitness terem és szauna áll a lakók rendelkezésére. A lakás tartozéka továbbá egy 4 nm-alapterületű zárható tároló.

A teremgarázsban egy darab gépkocsi beálló, elektromos töltővel vehető igénybe.

A lakás 2024 január 15-től tekinthető meg, illetve vehető bérbe.

A lakás havi bérleti díja: 2.750.-EURO + rezsi

A gépkkocsi beálló bérleti díja: 200 EURO/hó

A bérlet minimális időtartalma: 12 hónap

 

Felszereltség

0-24 Portaszolgálat
Amerikai konyhás
Fürdőkád
Garázs
Hűtő
Kaputelefon
Konditerem
Légkondicionáló
Mennyezet hűtés-fűtés
Mosogatógép
Mosógép
Szauna

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.