English
Astoriánál kiadó 110 nm-es 3 szobás lakás/iroda

V.Kerület , Belváros

1.800

17 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

107

Négyzetméter

Astoriánál kiadó 110 nm-es 3 szobás lakás/iroda

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

1.800

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

107

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
17 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
42.800 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Astoriánál 107 nm-es, jó állapotú, bútorozott saroklakás kiadó irodának 1800 euro/ hó + rezsiért!

A lakás jelenleg 3 szobás, egy nagy konyhával rendelkezik, keleti és déli tájolású, ezért nagyon világos.

Központi elhelyezkedése miatt tökéletes választás ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, nagy forgalmú ügyfélkörrel rendelkező vállalkozásoknak.
 

Felszereltség

Cirkó Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.