English
Budapest Eye-ra panorámás lakás!

V.Kerület , Belváros

99.000.000 Ft

2.828.571 Ft / m2

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

35

Négyzetméter

Budapest Eye-ra panorámás lakás!

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

99.000.000 Ft

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

35

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
2.828.571 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Nyugat

Leírás

Bazilikától pár lépésre, Budapest Eye-ra oldalpanorámás, igényesen felújított lakás  eladó a Sas utca elején.
Az ingatlan egy gyönyörűen felújított, liftes épület 4.emeletén található, elrendezését tekintve amerikai konyhás nappali + 1 hálófülkés.
Az átgondolt tervezés és minőségi  kivitelezés, illetve a magas minőségű beépített bútoroknak köszönhetően maximális térkihasználás jellemzi.

 

Felszereltség

Elektromos Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.