English
Rózsadombon Elegáns És Kényelmes Otthon Vár Önre

II. Kerület , Rózsadomb

129.000.000 Ft

2.345.455 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

55

Négyzetméter

Rózsadombon Elegáns És Kényelmes Otthon Vár Önre

II. Kerület , Rózsadomb

Térkép megjelenítése

129.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

55

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.345.455 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
60.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

🌟 Rózsadombon Elegáns És Kényelmes Otthon Vár Önre! 🌟

 

Üdvözöljük Rózsadombon, ahol egy modern és elegáns életet kínáló lakás eladó!

 

Ez a világos és tágas 55 nm-es nappali + 1 hálószobás otthon délkeleti fekvéssel rendelkezik, ami gyönyörű napfényt varázsol minden helyiségbe. Az ingatlan egy 2014-ben épült épületben található, és mindent kínál, amire egy modern életvitelhez szüksége van.

 

💫 Elegáns Design és Praktikusság: A lakásban a modern skandináv design és a nagyméretű beépített szekrények találkoznak, garantálva ezzel a praktikusságot és az eleganciát. Az ingatlan légkondicionált, így minden évszakban kellemes hőmérsékletet biztosít.

 

🍳 Teljesen Felszerelt Konyha: A konyha teljesen felszerelt, és minden igényt kielégít. A Daikin légkondicionáló és a hangszigetelt üvegek pedig hozzájárulnak a luxushoz és a csendes kényelemhez mindennapi életében.

 

🏢 Modern Infrastruktúra és Kényelem: Az épület a legmodernebb standardek szerint épült, központi hűtés/fűtés rendszerrel és folyamatos karbantartással. A fűtést házközpontú fan coil rendszer biztosítja, így mindig optimális hőmérsékletű és friss levegő várja Önt otthonában.

 

👨‍👩‍👧 Ideális Az Első Lakásnak: Ez a lakás tökéletes választás első otthonnak, pároknak vagy azoknak, akik éppen első gyermeküket vállalják. A nyugodt környezet és a kiváló infrastruktúra a családoknak is ideális választást kínál.

 

Ne hagyja ki ezt az alkalmat! Egy elegáns, modern és kényelmes otthon vár Önre Rózsadombon. Ha további információra van szüksége vagy szeretné megnézni az ingatlant személyesen, kérem, lépjen kapcsolatba velünk:

 

 

 

Felszereltség

Ablak a konyhában
Ablak a mosdóban
Amerikai konyhás
Bútorozott
Erkély
Fan-coil fűtőrendszer
Fürdőkád
Kaputelefon
Légkondicionáló

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.