English
Zsinagóga mellett

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

93.000.000 Ft

1.754.717 Ft / m2

1

Szobák

hálószoba

Studio

Hálószoba

m2

53

Négyzetméter

Zsinagóga mellett

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

93.000.000 Ft

1

Szobák

hálószoba

Studio

Hálószoba

53

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.754.717 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Eladó AIRBNB lakás a Dohány utcai Zsinagógától 2 perc sétára. 3.emeleti, belső udvarra néző, csendes, 5 éve teljeskörűen felújított, jelenleg is szinte teltházzal üzemel.

A felújítás során a teret maximálisan kihasználva, minőségi anyagok, burkolatok, szaniterek kerültek beépítésre. Különböző egyedi design elemek teszik még különlegesebbé.

A lakás ára tartalmazza a teljes bútorzatot is, mivel ide lettek tervezve.

A lakás átruházható Airbnb engedéllyel és profillal is eladó, tavalyi évben kimagasló hozammal zárt.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Bútorozott
Központi Fűtés
Légkondicionáló
Padlófűtés
Riasztórendszer
Zuhany

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.