English
II. Városmajori lakás

II. Kerület , Pasarét

120.000.000 Ft

1.600.000 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

75

Négyzetméter

II. Városmajori lakás

II. Kerület , Pasarét

eladva

120.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

75

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.600.000 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Ha szeretnél valami nagyon egyedit a Budai hegyek lábánál, csak néhány percre a Budai fő közlekedési csomópontoktól, akkor gyre el és nézd meg ezt a lakást, mely nemrégiben TELJESKÖRŰ felújításon esett át: teljes hideg- és melegburkolat csere, vízvezeték, villanyhálózat és a fűtés korszerűsítése történt meg. Új bejárati és beltéri ajtók, valamint 3 rétegű hang- és hőszigetelt nyílászárók segítik az új tulajdonos zavartalan pihenését.

Az ingatlan EGYEDI TERVEZÉSŰ BÚTOROKKAL rendelkezik, melyek még inkább növelik a lakás meleg hangulatát és egy természetes eleganciát ad az ingatlanak.

A lakás kiemelten ellátott környékén az infrastruktúra páratlan, mely rendkívül vonzóvá teszi! Bevásárlási lehetőségek széles tárháza érhető el könnyedén, de megtalálhatók itt plázák, éttermek, gyógyszertárak és bankfiókok is. A Széll Kálmán tér 5 perc sétával elérhető, így pillanatok alatt elérhetővé válik Budapest legtöbb része metró, busz és villamos járatokkal.

Gyere és nézd meg személyesen! Költözz be akár már az ünnepek előtt! 

Felszereltség

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.