English
Exkluzív Panorámájú Luxus Lakás a Gellért-hegyen - Citadellán

I.Kerület

5.000

31 / m2

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

160

Négyzetméter

Exkluzív Panorámájú Luxus Lakás a Gellért-hegyen - Citadellán

I.Kerület

eladva
Térkép megjelenítése

5.000

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

160

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
31 / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
20.000 HUF
Kilátás:
Panorámás, Park, Duna, Budai Hegyek
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Luxus
Tájolás:
Észak-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Budapest szívében, a Gellért-hegyen, az 1. kerületben, a Citadella közelében található ez a lenyűgöző lakás, mely magával ragadó panorámával büszkélkedhet Budapest legszebb részéről. Az ingatlan luxus kialakításának köszönhetően modern stílust hozza el a leendő bérlőknek.

A 160 négyzetméteres lakás három hálószobával és tágas nappalival rendelkezik, ahol a természetes fény árad be az ablakokon. Két teljesen felszerelt konyha gondoskodik arról, hogy az ételkészítés mindig kényelmes és hatékony legyen. A három fürdőszoba pedig garantálja a kényelmet és a privát szféra megőrzését.

A lakás egyedi vonása a saját teraszokon található, melyekről lenyűgöző kilátás nyílik a Vár-Lánchíd-Pesti oldalra. Itt élvezheti a naplementét vagy egy kényelmes reggelit a város szive fölött.

A szauna pedig a mindennapok kényelmét szolgálja, ahol pihenhet és feltöltődhet a hosszú nap után. Az ingatlan kiemelt övezetben található, így minden városi kényelmi szolgáltatás könnyen elérhető.

Ez a kivételes lakás most elérhető bérbeadásra, és a tulajdonostól bérelhető. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy részese lehessen a budapesti élet egyik legszebb kilátásának és otthonának!

Felszereltség

Ablak a konyhában
Ablak a mosdóban
Amerikai konyhás
Bútorozott
Elektromos Fűtés
Falfűtés
Hűtő
Kert
Kert hozzáférés
Konyhasziget
Mosogatógép
Mosógép
Okosotthon
Padlófűtés
Park
Riasztórendszer
Szauna
Terasz
Zuhany

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.