English
Igazi gyöngyszem a Balaton utcában - Budapest belvárosában!

V.Kerület , Lipótváros

69.900.000 Ft

1.839.474 Ft / m2

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

38

Négyzetméter

Igazi gyöngyszem a Balaton utcában - Budapest belvárosában!

V.Kerület , Lipótváros

eladva
Térkép megjelenítése

69.900.000 Ft

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

38

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
6
Négyzetméter ár :
1.839.474 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Igazi gyöngyszem a Balaton utcában - Budapest belvárosában!

Szuper lehetőség egy 39 négyzetméteres, teljesen felújított lakás a V. kerületben. Ez a napfényben fürdő otthon, ami csendes szépen gondozott kertre néz, ideális választás fiatal pároknak és azoknak, akik értékelik a kényelmet és a jó elhelyezkedést.

  • Ingatlan mérete: 39 nm
  • Elrendezés: Kényelmes amerikai konyhás nappali és hálószoba
  • Természetes fény: A lakás déli fekvésű, így folyamatosan fürdik a természetes fényben. Az otthonos kialakítás és a nyugodt belső udvar garantálja a stresszmentes pihenést
  • Fűtés: Hatékony házközponti rendszer

  • Kiegészítők: Hangulatos 2 nm-es erkély, liftes épület
  • Környék: A lakás közel található a Margit-szigethez, amely remek hely a kikapcsolódásra és sportolásra. Tömegközlekedéssel az egyetemek és iskolák könnyen megközelíthetőek.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Erkély
Kert hozzáférés
Tehermentes

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.