English
Elegáns lakás Rózsadombon panorámás kilátással

II. Kerület , Rózsadomb

106.000.000 Ft

1.514.286 Ft / m2

2.5

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

m2

70

Négyzetméter

Elegáns lakás Rózsadombon panorámás kilátással

II. Kerület , Rózsadomb

eladva
Térkép megjelenítése

106.000.000 Ft

2.5

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

70

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.514.286 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
16.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Elegáns Lakás Rózsadombon: 70 nm, Nappali + 1,5 szoba, Panorámás Kilátással

 

Részletes Leírás:

Fantasztikus lehetőség! Eladásra kínálunk egy 70 négyzetméteres, felújított lakást a Rózsadomb elegáns környezetében. Az ingatlan a 2000-es évek között épült és a legutóbbi években átgondolt felújításon esett át, így modern és komfortos otthon várja az új tulajdonosát. Az ingatlan az első emeleten található, de valójában csak egy félemeletre kell felmenni, ami kényelmet nyújt a lakóknak.

 

Az elrendezés kiváló: a lakás egy tágas nappaliból és két félszobából áll, valamint egy kényelmes konyha és étkező területtel. Emellett külön helyiségben található a fürdőszoba és a WC is. Az összes helyiség ablakos, és a lakás déli tájolása miatt napfényben úszik. A tágas nappaliból a fantasztikus panorámás kilátás tárul elénk. A lakáshoz tartozik egy 12 négyzetméteres erkély is, ahol a friss levegőn élvezhetjük a kilátást.

 

Az épület összesen három emeletből áll, és bár nincs lift, az alacsony belmagasság miatt könnyen megközelíthető. Az ingatlanban nincs légkondicionáló, viszont a külön fürdőszoba és WC praktikusságot nyújt a lakóknak. Az udvari beálló része az ingatlannak, így parkolási lehetőség biztosított.

 

Ha egy igényes, modern otthont keres a Rózsadomb egyik legjobb részén, ne habozzon! Ez a felújított lakás minden kényelmet és eleganciát magában foglal, és a panorámás kilátás még különlegesebbé teszi. Lépjen kapcsolatba velünk további részletekért és megtekintési lehetőségért!

Felszereltség

Erkély
Ablak a konyhában
Cirkó Fűtés
Hűtő
Légkondicionáló
Tehermentes

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.