English
Gellérthegyi luxus lakás

I.Kerület , Gellérthegy

240.000.000 Ft

3.000.000 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

80

Négyzetméter

Gellérthegyi luxus lakás

I.Kerület , Gellérthegy

Térkép megjelenítése

240.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

80

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
3.000.000 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
23.000 HUF
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m alatti

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Ez a lenyűgöző, 80 m2-es ingatlan várja új tulajdonosát, ahol a természet és a városi elegancia tökéletes harmóniában találkozik.
Az otthon a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el, így ideális választás azok számára, akik egy nyugodt és exkluzív környezetben képzelik el mindennapjaikat.

Főbb jellemzők:

  • Méret: A lakás tágas és funkcionális 80 m2 alapterülettel rendelkezik, így elegendő tér áll rendelkezésére a kényelmes élethez.
  • Kertkapcsolat: A csendes kertkapcsolat lehetővé teszi, hogy a természet közelségét élvezze, és pihenjen a mindennapok zajától.
  • Garázs: A lakáshoz tartozik egy kényelmes garázs, ami megkönnyíti az autó tárolását és védelmét 28 m2 garázzsal (27 M forintért külön HRSZ-on megvásárolható)
  • Hangrendszer: Kiépített hangrendszerrel rendelkezik, mely lehetővé teszi a kiváló minőségű zenehallgatást és otthoni szórakozást.
  • Wi-Fi fűtés padlóval és falakkal: A modern technológia segítségével a fűtés teljes mértékben automatizált, mobillappal irányítható, így mindig optimális hőmérsékletű lesz az otthona.
  • Fürdőben infra fűtés: A fürdőszoba melegét az infravörös fűtés biztosítja, ami kényelmes és energiatakarékos megoldás.
  • Prémium burkolatok és parketta: Az olasz burkolatok és a 16 mm vastagságú rétegelt fa parketta eleganciát és minőséget sugallnak.
  • Kiváló ablakok: A hőszigetelt, 3 rétegű üvegezésű Hofstaedter fa nyílászárók természetes fényt engednek be, miközben hatékony hőszigetelést nyújtanak.
  • Belmagasság és térérzet: A 2,7 méteres belmagasság és a 80 m2-es alapterület tágas és lélegzetelállító érzetet nyújt.
  • Központi irányítású redőnyök: A Sofitel márka központi irányítású redőnyei egyszerűen és elegánsan szabályozzák a napfényt és a magánéletet.
  • Felújítás és karbantartás: Az ingatlant 2020-ban teljes körűen felújították.

    Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját magát kényeztesse a luxus és a modern kényelemmel. Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, hogy időpontot egy személyes bemutatóra vagy további információkért!

Felszereltség

Garázs

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.