English
Zöldmálon 2023-as, vadonatúj, modern luxusház 4 garázzsal medencével

II. Kerület , Zöldmál

990.000.000 Ft

2.357.143 Ft / m2

6

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

m2

420

Négyzetméter

Zöldmálon 2023-as, vadonatúj, modern luxusház 4 garázzsal medencével

II. Kerület , Zöldmál

Térkép megjelenítése

990.000.000 Ft

6

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

420

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
Négyszintes ház
Négyzetméter ár :
2.357.143 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Ingatlan állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Dél
Telekterület:
800 Négyzetméter
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

2.kerületben Zöldmálon vadonatúj, 2023-as, nappali 5 hálós, 3 fürdős, panorámás, modern luxus családi ház eladó!

Az ingatlanban rendkívül magas minőségű alapanyagokkal dolgoztak 4 szinten, amelyből a legalsó szinten található 4 fedett garázsbeálló. A legfelső szinten van egy tetőterasz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra, amelyet egy jacuzziból élvezhetünk miután szaunáztunk egy keveset.

A telek 800 nm-es, amelyre lett felépítve ez a csodálatos ház déli fekvéssel. Öntözőrendszerrel ellátott, gondozott kertben lett kialakítva egy 7.3 X 3.6 méteres fűtött, kültéri medence. 

A házban okosotthon rendszer lett beépítve, valamint riasztó, kaputelefon, elektromos alu redőnyök, 3 rétegű nyílászárók, chevron tölgyfaparketta. Ebben az otthonban mennyezet hűtés-fűtés szolgáltatja a kellemes közérzetet, klímákkal is el van látva, Stiebel Eltron hőszivattyú és levegőszellőztetés is be lett építve. 

Az alsó szinten található egy studio lakás külön bejárattal, ami alkalmas személyzet lakhatására, vagy nagyszülőnek, serdülő gyereknek is.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Hőszivattyús Fűtés
Mennyezet hűtés-fűtés
Okosotthon
Terasz

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.