English
Óhegy közelében eladó nappali + 4 szobás 143m2-es lakás X.kerület

X.Kerület , Óhegy

Irányár nélkül

622.378 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

143

Négyzetméter

Óhegy közelében eladó nappali + 4 szobás 143m2-es lakás X.kerület

X.Kerület , Óhegy

Térkép megjelenítése

Irányár nélkül

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

143

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
622.378 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
54.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Felújítandó
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Különleges Műemlék Lakás a Kőbányai Csendes Környéken

 

Az A1 Ingatlan Kínálatában!

 

Egy igazán egyedi lehetőség várja azokat, akik a múlt varázsát és a modern kényelmet egyesítő otthont keresnek. Kínálatunkban szereplő műemlék jellegű, belső kertes épületünk első emeletén található, és minden igényt kielégítő, 143 négyzetméteres lakást kínál. A lakás nem csupán egy otthon, hanem egy történelmi értékekkel gazdagított életstílus.

 

A lakás Nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el, ahol több park is található a közelben, így lehetősége van a természet közelében pihenni és sétálni. Kőbánya dinamikusan fejlődő központjától mindössze 5 percre gyalogosan elérhető, így könnyedén hozzáférhet a város minden fontos szolgáltatásához és kényelméhez.

 

Ezt a különleges otthont a mai alaprajzot és a klasszikus polgári belsőt újragondolva hozták létre egy pár évvel ezelőtt végzett teljes körű felújítás során. A lakásba belépve egy tágas és napfényes előtér fogad minket, ami egyszerre szolgál konyhaként és étkezőként. A kerámia padlóburkolat alatt padlófűtés található, amely biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hidegebb napokon. A többi helyiségben radiátorok gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről.

 

Az otthon minden ablaka az eredeti küllemre lett újra gyártva, és korszerű thermo üvegezéssel van ellátva, így maximális energiatakarékosságot biztosít. A szobák külön bejáratúak, ugyanakkor körbe is járható a lakás, ami praktikussá és könnyen alakíthatóvá teszi az elrendezést. A nappaliban található kandalló a téli estéket hangulatossá teszi, és egy kis luxust csempész az otthonba.

 

Az otthon egyik különlegessége a nappaliból jobbra és balra nyíló legyező alakú szobák, amelyek a térérzetet tágítják és eleganciát kölcsönöznek a lakásnak. A fehér színű parketta pedig stílusos és könnyen karbantartható alapot nyújt.

 

Az ingatlanhoz tartozik egy 11 négyzetméteres gardrób is, amely padlószőnyeggel borított és falát tükrök díszítik. A gardrób akár ötödik szobaként is funkcionálhat, és ablaka a belső kertre néz, így kényelmes és privát teret biztosít a ruhák és személyes tárgyak számára.

 

Ez a műemlék jellegű lakás nem csak egy egyszerű otthon, hanem egy életstílus, amely történelmi értékeket és modern kényelmet ötvöz. Ha szeretne részese lenni ennek a különleges élménynek, ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant!

Felszereltség

Ablak a konyhában
Ablak a mosdóban
Cirkó Fűtés
Padlófűtés
Pince
Zuhany
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.