English
Lakberendezői tervek alapján felújított, berendezett lakás a Városligetnél!

VII.Kerület , Ligetváros

162.500.000 Ft

1.692.708 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

96

Négyzetméter

Lakberendezői tervek alapján felújított, berendezett lakás a Városligetnél!

VII.Kerület , Ligetváros

Térkép megjelenítése

162.500.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

96

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.692.708 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Gyönyörűen felújított, berendezett  96nm-es lakás az árnyas fákkal ölelt  Damjanich utcában.

Az ingatlan az utca Városligethez közel eső részén,  a gyönyörű Bruchsteiner és Fia házban található.

Negyedik emeleti, világos, erkélyes (3nm) tágas 30nm nappali-étkező, két háló és két fürdő tartozik hozzá, az egyik zuhanyzós a másik pedig kádas. A egyik hálóban belépős gardrób is kialakításra került. 

Lakberendezői tervek alapján  magas minőségi kivitelezésben, komplett szerkezeti és esztétikai felújítás történt. A Vételár részét képezi a teljes berendezés és a gépészet is.

Lokációját tekintve kiváló lehetőség meghitt családi otthonnak és turisztikai célokra is! Pár perc séta a Városliget  a Széchenyi fűrdővel, az állatkerttel és a műjégpályával, múzeumokkal.

Az utcában kellemes kávézók delicates bolt és rengeteg apró kis üzlet is megtalálható. A környéken kiváló a tömegközlekedés.

 

Felszereltség

Légkondicionáló
Erkély

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.