English
Váci utcában több lakássá osztott ingatlan
árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

225.500.000 Ft

1.436.306 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

157

Négyzetméter

Váci utcában több lakássá osztott ingatlan árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

225.500.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

157

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.436.306 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
29.430 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Váci utca legjobb részén, 3. emeleti, közvetlen lépcsőházból nyíló, elegáns bejárattal, tökéletes alaprajzzal rendelkező, felújított, 4 szobás ingatlan eladó.

Az ingatlan 3 lakássá osztott, 1 nagyobb és 2 kisebb lakássá,  utóbbiak bérleményeztetve vannak.

Nagy terekkel rendelkezik, keleti fekvésének köszönhetően nagyon világos.

Befektetésre, beköltözésre is kiváló választás!

 

Felszereltség

Cirkó Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.