English
Váralja részen felújított, 2 hálós, kertkapcsolatos lakás

I.Kerület , Váralja

175.000.000 Ft

1.750.000 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

100

Négyzetméter

Váralja részen felújított, 2 hálós, kertkapcsolatos lakás

I.Kerület , Váralja

Térkép megjelenítése

175.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

100

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.750.000 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Váralja részen, Kagyló utcában eladó 100 nm-es, felújított, stílusos, nappali+ 2 hálószobás, teraszos lakás kertkapcsolattal, a kert csak ebből a ingatlanból közelíthető meg.    

Az ingatlanhoz tartozik egy 30 nm-es üzlethelyiség/iroda, amely külön megközelíthető a Toldy Ferenc utca felől.

A ház  szépen karbantartott, kis lakóközösségű, összesen 4 lakás van benne.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Kert
Terasz

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.