English
Kimagasló penthouse luxus a XIII. kerületben

XIII.Kerület , Újlipótváros

200.000.000 Ft

2.150.538 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

93

Négyzetméter

Kimagasló penthouse luxus a XIII. kerületben

XIII.Kerület , Újlipótváros

Térkép megjelenítése

200.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

93

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
2.150.538 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

Kimagasló luxus a XIII. kerületben!
Azonnal költözhető elképesztő luxus minőségű, belső építész által tervezett penthouse lakás, hatalmas intim terasszal.
LAKÁS:
A lakás hálószobájában, kézzel húzott, steppelt, Art & Deco egyedi Ágy található, KARE design éjjeliszekrényekkel, mely extravagáns stílust ötvöz.
Izgalmassá teszi a szobát az üvegfallal elválasztott kristály csillárral díszített, sok rejtett tárolóhellyel (gardrób), látványfényekkel, spanyol csaptelepekkel felszerelt kádas fürdőszoba és a hálóhoz tartozó gardrób szoba. Igazi kincse a lakásnak a külön Gardrób szobánk, amely természetesen teljes értékű hálószobának is használható, közvetlen kapcsolódással a teraszra.
Kényelmünket szolgálja az amerikai konyhás nappali eredeti olasz NATUZZI marhabőr kanapéja, ahol a konyha olasz kő konyhapulttal és fekete üvegből készült konyhabútorral rendelkezik.
Minden helyiségben, kézzel készített olasz csiszolt kristályból készített csillárok található, melyet csak ide készítettek. A lakás rendelkezik egy tusolós vendégfürdőszobával, mely 3D Burkolat és olasz kőpulttal egészül ki míg az előszobában egész falat lefedő, kézzel csiszolt tükör található.
TERASZ:
A terasz javarészt egybe függő , a bambuszok által intimmé varázsolt a maga hatalmas jakuzzijával.
Amennyiben egy jó filmet szeretnénk megnézni a dimmeres Pergola árnyékoló alkalmas a kivetítésre, mely különböző fényekkel, hangszóróval teszi hangulatossá az élményt.
Minden évszaknak megfelel mivel szélszenzorral és esőszenzorral is ellátott, melyet mobiltelefonról tudunk irányítani.
Pálma, Bonsai, örökzöldek, borostyán, babérmeggy melyek télen -nyáron megőrzik a terasz szépségét és szeparáltságát.
Az ingatlanhoz tartozik egy teremgarázs hely is, valamint az ár tartalmazza a bútorokat is.
Megtekintése rugalmas, kérdés esetén hívjon bizalommal.

Felszereltség

Terasz
Garázs
Jakuzzi

XIII.Kerület

Nagyon kevés környék mondhatja el magáról Budapesten, hogy mindene megvan: bőséges zöldterület, megfizethető lakások, kerékpár- és kutyabarát övezet, színes nemzetközi közösség, ínyenc gasztro világ és hangulatos éjszakai élet, mindez egy helyen. A környéken kanyargó kerékpárutak elvezetnek egészen a Margitsziget tágas parkjaiból, a Pozsonyi út hangulatos kávézók és butikok tűzdelte során és a Szent István parkon át, egészen az újonnan épült Duna Arénáig.

A
Hangulat

Elbűvölő családias környék, ahol zajlik az élet és sosem unatkozik az ember.

Mire számíthatunk

Egy színes környék tele kávézókkal, boltokkal, bisztrókkal és reggelizőkkel és zöld területtel, ahol a Margitsziget és a belváros közelsége, valamint a dunai kilátás csak hab a tortán.

Mire ne számítsunk

A Duna közelsége és a kellemes parkok mellet nem szabad elfelejteni, hogy a XIII. kerület nagy és mozgalmas, a belvárosi kerületek sorát gazdagítja, ahol szintén zajlik az élet.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.