English
Dunai panorámás, erkélyes, magas emeleti, amerikai konyhás + 2 hálószobás, 2 fürdős lakás
árcsökkenés

XIII.Kerület , Újlipótváros

365.000.000 Ft

3.476.190 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

105

Négyzetméter

Dunai panorámás, erkélyes, magas emeleti, amerikai konyhás + 2 hálószobás, 2 fürdős lakás árcsökkenés

XIII.Kerület , Újlipótváros

Térkép megjelenítése

365.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

105

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
3.476.190 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás, Duna
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat

Leírás

Újlipótvárosban, dunai panorámás, erkélyes, magas emeleti, amerikai konyhás + 2 hálószobás, 2 fürdős ingatlan eladó,  jó állapotú, karbantartott Bauhaus házban.

Az ingatlan az elmúlt 6 hónapban teljeskörű műszaki felújításon esett át, beleértve a teljes elektromos hálózatot, fűtési csöveket.
A régi radiátorokat új Betatherm fűtőtestekre cserélték.
Az összes külső nyílászárót cserélték az eredetivel megegyező osztású fa ablakokra és ajtókra.
Az összes külső nyílászáró elektromos redőnyt kapott.
Felszereltség: Gira kapcsolók, Flaminia szaniterek, Zuchetti csaptelepek, Bosch csúcskategóriás konyhai gépek, Bora főzőlap integrált szagelszívóval, beépített tölgy bútorok, tölgyfa parketta, Ajax riasztórendszer. A világítás mobil applikációval irányítható.
Igény esetén a lakás teljesen bútorozottan, berendezve eladó. A megadott ár a mobíilák és a kiegészítők nélkül, de az összes beépített bútorral értendő. A mobíliák felsőkategóriás skandináv gyártók termékei (Fogia, Ferm Living, Harto, &Tradition, Ethnicraft).

 

Felszereltség

Erkély
Központi Fűtés
Légkondicionáló

XIII.Kerület

Nagyon kevés környék mondhatja el magáról Budapesten, hogy mindene megvan: bőséges zöldterület, megfizethető lakások, kerékpár- és kutyabarát övezet, színes nemzetközi közösség, ínyenc gasztro világ és hangulatos éjszakai élet, mindez egy helyen. A környéken kanyargó kerékpárutak elvezetnek egészen a Margitsziget tágas parkjaiból, a Pozsonyi út hangulatos kávézók és butikok tűzdelte során és a Szent István parkon át, egészen az újonnan épült Duna Arénáig.

A
Hangulat

Elbűvölő családias környék, ahol zajlik az élet és sosem unatkozik az ember.

Mire számíthatunk

Egy színes környék tele kávézókkal, boltokkal, bisztrókkal és reggelizőkkel és zöld területtel, ahol a Margitsziget és a belváros közelsége, valamint a dunai kilátás csak hab a tortán.

Mire ne számítsunk

A Duna közelsége és a kellemes parkok mellet nem szabad elfelejteni, hogy a XIII. kerület nagy és mozgalmas, a belvárosi kerületek sorát gazdagítja, ahol szintén zajlik az élet.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.