English
Mártonhegyen villaépületben felújított 3 hálószobás lakás

XII.Kerület , Mártonhegy

359.000.000 Ft

2.564.286 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

140

Négyzetméter

Mártonhegyen villaépületben felújított 3 hálószobás lakás

XII.Kerület , Mártonhegy

Térkép megjelenítése

359.000.000 Ft

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

140

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.564.286 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A XII. kerület Mártonhegy neve összeforrott a csenddel és a nyugodt életvitellel, így ez az ingatlan a tökéletes választás lehet mindazok számára, akik a város zajától távol, egy nyugodt környezetben szeretnének élni.
Az 1936-ban épült villaépület gyönyörű felújítása azonnal szemet szúr a látogatóknak. Az első emeleti lakás 2005-ben teljes körűen felújították, és most mindenféle modern kényelmi funkcióval ellátott. Az ingatlan elosztása nagyon praktikus, a lakás az egész épület teljes szintjét foglalja magában, így maximális magánéletet biztosít a lakóknak.
A nappali+ 3 hálószobás, étkező-konyhás lakás azonnal költözhető állapotban van. Az ingatlan kiváló választás lehet mind azoknak, akik egy családi otthont keresnek, mind pedig azoknak, akik befektetni szeretnének az ingatlanpiacra.
Az ingatlan közel van a városközpontnak, de mégis csendes és nyugodt környéken található. A környék tele van zöldterületekkel, parkokkal , így tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnek a természetben sétálni vagy sportolni.
Összességében ez az ingatlan egy kiváló befektetés lehet, amely hosszú távú értéknövekedést biztosít a tulajdonosnak. Ha egy csendes, nyugodt, mégis jól kapcsolódó helyen szeretne élni, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tekintse meg az ingatlant!

1 db autóbeálló az udvarban!

Felszereltség

Terasz
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.