English
Belgrád rakparton luxus lakás eladó
árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

555.000

5.550 / m2

4

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

100

Négyzetméter

Belgrád rakparton luxus lakás eladó árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

555.000

4

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

100

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
5.550 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
24.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A Belváros déli részén, közvetlenül a Duna partján, a Belgrád rakparton, a népszerű Vásárcsarnok és a Szabadság híd és a Váci utca közelében elhelyezkedő egyik házban,
-eklektikus bérház polgári stílusú társasházában rendezett, folyamatosan karbantartott, belsőleg igényesen renovált liftes ház 3. emeletén luxus minőségben teljesen felújított, bútorozott nagypolgári lakás, napfényes, tágas nappalival és terekkel.
-egyedileg, belsőépítészek által megtervezett luxus lakás.
-luxus kivitelezésű lift a házban.
-Akadálymentesített közlekedés a lépcsőházban, liftben.

PARAMÉTEREK
-100 m2 alapterület, 4 szoba: - 2 hálószoba, nappali, étkező-konyha,- tároló- mosókonyha, fürdő
-3.emelet
-állapota újszerű
-luxus komfort
-a lakás előtti széles, hosszú körfolyosó lehetőséget biztosít a kültéri pihenésre is, kisebb zöldfelület kialakítására is.
-utcai kilátással, nem dunai panorámával, Kelet-Nyugat tájolás, világos és nagyon csendes.
-2 hálószobás, egy nagy étkező-konyha valamint egy hatalmas nappalival, tároló-mosókonyhával kialakított lakás.
-Belmagasság: 3.8m
-Teljes átépítés éve: 2015

FELSZERELTSÉG
-a beépített gardróbszekrények kitűnő tárolási helyeket biztosítanak.
-Az energiatakarékos fűtést a kondenzációs kazán biztosítja, a lakás kellemes melegét a részleges padlófűtés és a radiátorok adják.
-A szobák klímáját a ’Fisher Art’ inverter ( hűtő-fűtő) légkondicionálói biztosítják.
-A konyha teljesen felszerelt és gépesített, beépített ’Bosch’ valamint ’Siemens’ gépekkel hűtő, fagyasztó, mosogatógép, mikrohullámsütő, légkeveréses sütő, indukciós professzionális ’Küppersbusch’ - wok tűzhely és főzőlap.
-légkondicionáló külső- és beltéri egységei is felszerelve.
-A lakás exkluzív hangulatát a belsőépítészek által figyelmesen megtervezett design, atmoszféra, az egyedileg tervezett bútorok, prémium minőségű burkolatok, tölgyfa padló, szaniterek, a lakástextíliák luxus megjelenése és minősége biztosítják.
-A blackout sötétítőfüggönyök a Designers Guild kollekciójából lettek kiválasztva. A bútorkárpitok és a tapéták szintén a felsőbb luxuskategóriát képviselik.
-A lakásban minőségi, hang- és hőszigetelt nyílászárók lettek beépítve, illetve a falak extra hangszigetelést kaptak a szomszédok irányába.
-Egyedileg tervezett és gyártatott világítótestek, valamint eredeti ’Swarovski’ lámpatestek, ’Swarovski’ kilincsek a lakás részét képezik az összes berendezési tárggyal együtt:
beépített és különálló bútorok, 70 col nagyságú Samsung Smart TV
-riasztó rendszer

-a lakás előtti széles, hosszú körfolyosó lehetőséget biztosít a kültéri pihenésre is, kisebb zöldfelület kialakítására is.

PARKOLÁS:
az udvarban havi 40.000 Ft-ért lehetséges, közvetlen kijárat a Belgrád rakpartra. Az egyetlen ház a Belgrád rakparton, ahol közvetlen autóbeállásra lehetőség van!
-ingyenes biciklitároló
-biztonsági kamerarendszer

-kifejezetten csendes ház.

FENNTARTHATÓSÁG
energiatakarékos, alacsony fenntartású lakás
-közös költség 24.000 Ft
-per-,teher- és igénymentes

KÖZLEKEDÉS
Fővám tér 2 perc, a Kálvin tér, Ferenciek tere, a Gellért tér 5 perces séta közelségében.
Villamos: 2, 2B, 2M, 47, 49Metró: 3, 4
Busz: 15, 578E, 105, 108E, 110, 110E, 112, 115, 133E, 178
Éjszakai járatok: 907 908, 916, 956, 973, 973A, 990
Troli: 72

A teljes Belgrád rakpart megújulás előtt áll, így kitűnő befektetési lehetőség a város szívében, luxus környezetben. Elegáns, nyugalmat, harmóniát árasztó lakás az ott lakók minden igényét kielégítve.

AZONNAL költözhető!

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.