English
Belgrád rakparton, jól alakítható lakás polgári miliőben

V.Kerület , Belváros

89.900.000 Ft

1.762.745 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

51

Négyzetméter

Belgrád rakparton, jól alakítható lakás polgári miliőben

V.Kerület , Belváros

eladva
Térkép megjelenítése

89.900.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

51

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.762.745 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Közepes állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Belgrád rakpart legszebb épületében rendkívül jól alakítható 3 szobás, 51nm+18nm galériás lakás, polgári miliőben.

Az ingatlan közvetlen lépcsőházból nyílik, a megvásárolható lakások számának korlátozottsága miatt örök értéket képvisel.

A házban a rövid távú bérbeadás engedélyezett.

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.