English
Felújított, kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakás a Párizsi utcában

V.Kerület , Belváros

229.900.000 Ft

2.420.000 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

95

Négyzetméter

Felújított, kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakás a Párizsi utcában

V.Kerület , Belváros

eladva
Térkép megjelenítése

229.900.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

95

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
2.420.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Teljeskörűen felújított, kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakás a Párizsi utca - Petőfi Sándor utca sarkán. A nappali és az egyik hálószoba ablakai, illetve az ezekhez tartozó hosszú erkély az elegáns Párizsi utcára néznek, a másik hálószoba és az abból nyíló erkély a csendes (nem körfolyosós!) belső udvarra.

A negyedik emeleti lakás alapterülete 98 nm (tulajdoni lapon 95 nm), 2 hálószobával, két fürdőszobával, nappalival, konyha + étkezővel és külön háztartási helyiséggel rendelkezik.  

Magas emeleti elhelyezkedése miatt nagyon világos, és csendes.

A lakók kényelmét szolgálja az alábbi felsorolás (a teljesség igénye nélkül):


- teljeskörűen gépesített konyha beépített konyhagépekkel,
- egyedi design festés, olasz desingfestékkel (mosható, vízálló)
- különleges márványhatású burkolatok
- elektromosan vezérelhető redőnyök
- valódi fa parketta (tölgy)
- okosrendszerre köthető, wifi-s bojler
- Exclusive kristály csillárok, energiatakarékos LED világítás mindenhol
- külön home office rész mindkét hálószobához
- rengeteg szekrény, tároló

A környék a város legellátottabb környéke, a közelben a Párizsi udvar, nívós üzletek, 5 csillagos szállodák (Kempinski, Ritz-Carlton), a Váci utca, a Deák tér, a Fashion street.
Szinte nincs olyan intézmény vagy vásárlási lehetőség (kávézók, ruházat, drogériák stb.) ami ne lenne megtalálható a közvetlen közelben.

 

Az ár tartalmazza az összes bútort, dekorációt, felszerelési tárgyat!

A lakás tehermentes.

 

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.