English
Szerkezetkész lakás a Váci utcában

V.Kerület , Belváros

190.000.000 Ft

1.900.000 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

100

Négyzetméter

Szerkezetkész lakás a Váci utcában

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

190.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

100

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.900.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
21.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Szerkezetkészen eladó Váci utca Belgrád rakpart sarkán 100m2-es 3 hálószobás, nagy nappalis, 2 fürdőszobás lakás.

Az ablakok cseréje már megtörtént. A hang-és hőszigetelt történelmi fa ablakok az eredeti építészeti stílusnak megfelelően egyedi korhű gyártásban készültek.

A prémium kategóriás beltéri ajtók már a helyszínen vannak, beépítésre várnak. A szobák kialakítása, a konyha szerkezeti kialakítása megtörtént, fürdőszobák közül az egyik kádas, a másik zuhanyzós kialakítású, a magas minőségű Villeroy & Boch, valamint Hansgrohe szaniterek beépítésre várnak, légkondicionáló kiállások készen vannak. A fürdőszobák burkolatai a helyszínen vannak, befejezésre várnak.

A lakás 2. emeleti, lift van, a lakás ablakai az utcára néznek.
Belmagasság 355 cm, a lakás biztonsági bejárati ajtaja, az eredeti korhű másolata prémium kategóriás egyedi gyártásban már beépítésre került.
Az alaprajz a jelenlegi állapotot mutatja, 100m2, 3 hálószoba, amerikai konyhás nappali konyhaszigettel, 2 fürdőszoba.
A lakás fűthető gázzal és hűtő-fűtő légkondícionáló berendezéssel, amely energiatakarékos H-árammal működik. .

A közös költség. 21.000,-Ft/hónap.

A nappali és a hálószobák designtervek alapján történő befejezésére egyedi megállapodásban igény szerint külön árajánlatot adunk.Ár: 190.000.000 Mio HUF

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.