English
Prémium kategóriás minimál ház

II. Kerület , Széphalom

795.000.000 Ft

2.492.163 Ft / m2

7

Szobák

hálószoba

6

Hálószoba

m2

319

Négyzetméter

Prémium kategóriás minimál ház

II. Kerület , Széphalom

Térkép megjelenítése

795.000.000 Ft

7

Szobák

hálószoba

6

Hálószoba

319

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
7
Emelet:
Kétszintes ház
Négyzetméter ár :
2.492.163 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Ingatlan állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél
Telekterület:
1435 Négyzetméter

Leírás

II. kerületben eladó egy 319 nm-es 2 szinten, prémium kategóriás, 2020-ban épült, minimál stílusú, gépesített és bútorozott, okos rendszerrel ellátott, medencés, luxus családi ház.

A ház hőszivattyúval és napelemmel ellátott, amely a költséghatékony fenntartást biztosítja.

 

Felszereltség

Garázs
Hőszivattyús Fűtés
Medence
Terasz

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.