English
Parlamenthez közeli magasemeleti lakás

V.Kerület

310.000

6.739 / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

46

Négyzetméter

Parlamenthez közeli magasemeleti lakás

V.Kerület

Térkép megjelenítése

310.000

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

46

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
6.739 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Parlamenthez közel az Olimpia Parknál, Balassi Bálint utcában, 4.emeleti, 46 nm, luxus módon, frissen felújított, 2 szobás, utcai, nagypolgári lakás liftes házban eladó.


Olasz kőporcelán,Laufen mosdó és szekrény,Laufen LED tükör,Grohe szaniterek,valódi svéd tölgyfa padló,beépített konyha Gorenje gépekkel,Vaillant kondenzációs kazán,légkondicionáló berendezés.


Azonnal költözhető. Értékálló befektetés.

Felszereltség

Légkondicionáló

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.