English
Ideális beosztású lakás a Királyi Pál utcában

VII.Kerület

84.000.000 Ft

1.400.000 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

60

Négyzetméter

Ideális beosztású lakás a Királyi Pál utcában

VII.Kerület

Térkép megjelenítése

84.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

60

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.400.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
36.000 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A lakás dupla komfortos, két önálló lakrésszel rendelkezik, melyek mindegyikéhez tartozik egy-egy fürdőszoba is.

Kiváló beosztásának köszönhetően, már az előszobából megközelíthető mindkét lakrész. 

2020-ban teljes felújításon esett át a lakás, a teljes víz, villany és lefolyórendszer cserélve lett, valamint a bútorzat és minden háztartási  gép/berendezés (hűtőgépek, mosó és mosogatógép, kerámia lapos tűzhely, elektromos kandalló).

A külső homlokzata évekkel ezelőtt lett felújítva, a belsővel együtt. Folyamatban van az udvari folyosók felújítása, a felső 2 szint már elkészült. A ház csendes, a lakóközösség kulturált. 

Maga az utca igen hangulatos és kis forgalmú. Sok apró, kisebb nagyobb üzlet és szolgáltató (Pub, presszók, cipész, varroda, zippzáras, HI-FI-s, computeres, stb.). Az Egyetem tér (Jogi Egyetem) 120 méterre van a háztól. 

A bútorzat és a felsoroltak ára, külön megállapodás függvényében.

 

 

Felszereltség

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.