English
KIADÓ lakás a Fashion street-en

V.Kerület , Belváros

1.000

22 / m2

1.5

Szobák

hálószoba

0.5

Hálószoba

m2

45

Négyzetméter

KIADÓ lakás a Fashion street-en

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

1.000

1.5

Szobák

hálószoba

0.5

Hálószoba

45

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
22 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
22.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Közkedvelt Fashion street-en, igényesen felújított és berendezett, nappali + 1 hálószobás első emeleti lakás, liftes, szépen karbantartott épületben.

Felszereltség

Ablak a konyhában
Bútorozott
Légkondicionáló
Mosógép
Riasztórendszer

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.