English
Madárhegyi Luxus ingatlan

XI.Kerület

350.000.000 Ft

1.521.739 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

230

Négyzetméter

Madárhegyi Luxus ingatlan

XI.Kerület

eladva
Térkép megjelenítése

350.000.000 Ft

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

230

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
Kétszintes ház
Négyzetméter ár :
1.521.739 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Ingatlan állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-nyugat
Telekterület:
1000 Négyzetméter
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

 LUXUS IKERHÁZ 

HOSSZÚRÉT egyik legcsendesebb utcájában, igényes, ikerház fél hatalmas kerttel 350 Millió Ft-ért eladó.
A nemrég épült ingatlan a legkorszerűbb anyagokból, magas minőségi színvonalon készült el. Az ikerház fél, nem a hagyományos módon lett tagolva, hanem alsó illetve felső részre.

Hatalmas terasszal és kertkapcsolattal rendelkezik.
A lakásnak 2 bejárata van, egyik a kertből nyíló főbejárat, a másik pedig a családi ház 4 állásos garázsából nyíló közvetlen bejárat a lakásba. 
 A FÖLDSZINTI  belső 2 szintes elosztású, melyet egy lakberendező által a legmodernebb lakberendezési trendeknek megfelelően lett megtervezve.   
A kert kapcsolatos szinten helyezkedik el az amerikai konyhás hatalmas NAPPALI (D-DNY-i tájolás) minden irányból nagyméretű nyílászárókkal, így egész nap szép világos, napfényes. A konyha prémium gépekkel gépesített, letisztult modern stílusban. Ezen a szinten kapott helyett a dolgozó/vendég szoba valamint egy hozzá tartozó (zuhanyzós) fürdőszoba. A nappaliból kilépve érkezünk a 77 nm-es alsó teraszra, itt bőven van hely baráti társasságok, vendégeknek, és egy nagyobb család kényelmes tartózkodására is, melyet a teraszon épített grillező tesz még hangulatosabbá, innen csodálhatjuk a Budai hegyeket, Budaörs dombjait és dél Budára tekinthetünk 180 fokos panorámában.
A nappaliból belső lépcsőn felérkezve a hálószoba szinten találjuk magunkat, ahol is 
3 HÁLÓSZOBA helyezkedik el, amelyikből az egyik a „master bedroom„ külön bejárattal és fürdőszobával rendelkezik. Az emeleten elhelyezkedő összes hálószobából kiléphetünk a felső 73 nm-es teraszra. Gyönyörű, elvehetetlen panorámát élvezhetünk innen is.
A hatalmas KERTben a gondozott fű, ízlésesen beültetett örökzöldek és virágokban gyönyörködhetünk. Itt igény esetén egy medence kialakítására is még van lehetőség. 

Az összesen 90 nm -es garázsban 2 autó beállására valamint számtalan pakolási felületre van lehetősége az új tulajdonosnak. 
Az ingatlan padlófűtéses, a helységek légkondicionáltak, a burkolatok és szaniterek extra minőségűek.
Az ingatlan a legmagasabb igényeknek megfelelő, ha fontos a modern építészet, egyedi megjelenés, az átgondolt tervezés, a tágas terek, esztétikus lakókörnyezet, akkor megtalálta azt az otthont amit keresett!!! 
 

Felszereltség

Elektromos Redőny
Kaputelefon
Kert
Okosotthon
Parkolóhely
Riasztórendszer
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.