English
Rózsadomb határán nappali+ 3 hálós, újszerű lakás garázzsal

II. Kerület , Rózsadomb

370.000.000 Ft

2.356.688 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

157

Négyzetméter

Rózsadomb határán nappali+ 3 hálós, újszerű lakás garázzsal

II. Kerület , Rózsadomb

Térkép megjelenítése

370.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

157

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
2.356.688 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

II. kerület, Rózsadomb-Szemlőhegy határán, a Kavics utca legfelső szakaszán, kiváló minőségben épült, 3 lakásos társasházban, kertkapcsolatos, belső kétszintes (nappali, étkező, konyha, kamra, 3 hálószoba + gardrób szoba, két külön álló fürdőszoba és egy vendég WC,) igényesen felszerelt, napfényes, lakás hatalmas terasszal, saját kerttel és két állásos garázzsal eladó.

 

A lakás 157 nm lakóterű (földszint: kertkapcsolatos tágas nappali, étkező és konyha, valamint kamra, vendég WC és előtér; emelet: 3 kertre néző csendes hálószoba, két fürdő és egy gardrób szoba) a terasz további 40 nm, a garázs 56 nm. A lakáshoz 200 nm kizárólagos használatú, ápolt kert tartozik, díszkúttal és gyümölcsfákkal.

 

A lakás felszereltsége:

- nappaliban és hálószobákban légkondicionálás

- az alsó szinten padló- és rejtett szegélyfűtés, az emeleti hálószinten JAGA fűtőtestek

- teljesen felszerelt, gépesített konyha (Miele gépekkel) és gránit konyhapulttal

- TEAK étkező garnitúra, tálalóval

- gardróbszekrények,

- bebútorozott gardrób szoba

- beépített könyvespolcok

- teljes hálószoba bútorzat két hálószobában

- elektromos működtetésű, programozható (GIRA) alumínium redőnyök

- szúnyoghálók

- riasztó rendszer

- GIRA kaputelefon és kapcsolók

- Duravit szaniterek

- Foscarini lámpák

 

Felszereltség

Garázs
Kert
Légkondicionáló
Padlófűtés
Terasz

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.