English
Eladó a Bazilikával szemben, liftes, felújított épület 3. emeletén, csendes utcára néző luxus lakás

VI.Kerület

168.000.000 Ft

1.750.000 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

96

Négyzetméter

Eladó a Bazilikával szemben, liftes, felújított épület 3. emeletén, csendes utcára néző luxus lakás

VI.Kerület

eladva
Térkép megjelenítése

168.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

96

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.750.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Luxus
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak-nyugat

Leírás

Eladó a Bazilikával szemben, liftes, néhány éve felújított, műemlék épület 3. emeletén, csendes mellékutcára néző, 96 m2-es, nappali + 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, mosókonyhás luxuslakás. 

Az ingatlan teljesen újjá lett építve, minden cső, vezeték, stb. ki lett cserélve, padlófűtés került kiépítésre. 

A lakás valóban luxus szinten lett felújítva, egyedi, gépesített konyha, Lamborghini és Elie Saab tapéták, Marmorin és Villeroy & Boch szaniterek, Mitsubishi klímák, igényes burkolatok lettek beépítve, lakberendező tervei alapján került berendezésre. 

Az ingatlan ára tartalmazza a teljes berendezést, összes dekorációs tárgyat is 168 M Ft-ért.

 

Felszereltség

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.