English
Rózsadombon eladó 2008-ban épült 8 lakásos házban egy 1. emeleti, 101m2 es, 3 szobás, első em. lakás

II. Kerület , Rózsadomb

210.000.000 Ft

2.079.208 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

101

Négyzetméter

Rózsadombon eladó 2008-ban épült 8 lakásos házban egy 1. emeleti, 101m2 es, 3 szobás, első em. lakás

II. Kerület , Rózsadomb

Térkép megjelenítése

210.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

101

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.079.208 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél

Leírás

Rózsadombon eladó 2008-ban épült 8 lakásos társasházban egy 1. emeleti, 101m2 es, 3 szobás, első emeleti, kertre néző lakás, 12 nm terasszal.

A lakásban jelenleg bérlő lakik, aki tovább bérelné az ingatlant, ha lehet.
 

Felszereltség

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.