English
Marina-Part legelegánsabb épület együttesében, a Prestige Towersben luxus lakás eladó.

XIII.Kerület

125.000.000 Ft

1.344.086 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

93

Négyzetméter

Marina-Part legelegánsabb épület együttesében, a Prestige Towersben luxus lakás eladó.

XIII.Kerület

eladva
Térkép megjelenítése

125.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

93

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.344.086 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

Marina-Part legelegánsabb épület együttesében luxuslakás eladó.

Eladó a Prestige Towersben egy 3. emeleti, 93 nm, 3 szoba + nappalis + gadrób szobás, teljesen felújított lakás, teljes berendezéssel és gépesítéssel. A lakáshoz egy tágas, 15 nm es terasz tartozik, ami elektromosan működtethető árnyékolókkal van felszerelve. A lakást világos, tágas terek jellemzik. A hűvösről 3 db különálló légkondi, a melegről padlófűtés gondoskodik.

A környezet pazar. 3 játszótér, street workout-ra, szabadtéri edzésre alklmas gépek, kávézók, éttermek, kisboltok, pékségek találhatók a közvetlen közelben. A Duna Pláza sétálva 3 perc, csakúgy mint a 3-as metró.

A Prestige Towers-ben külön, sajáthasználatú medence, konditerem és szauna vár, ahol pihenni, kikapcsolódni tudsz.
 

Irányár 125 M Ft 


A lakáshoz megvásárolható egy kocsibeálló 7 500 000 Ft.-ért.

Felszereltség

XIII.Kerület

Nagyon kevés környék mondhatja el magáról Budapesten, hogy mindene megvan: bőséges zöldterület, megfizethető lakások, kerékpár- és kutyabarát övezet, színes nemzetközi közösség, ínyenc gasztro világ és hangulatos éjszakai élet, mindez egy helyen. A környéken kanyargó kerékpárutak elvezetnek egészen a Margitsziget tágas parkjaiból, a Pozsonyi út hangulatos kávézók és butikok tűzdelte során és a Szent István parkon át, egészen az újonnan épült Duna Arénáig.

A
Hangulat

Elbűvölő családias környék, ahol zajlik az élet és sosem unatkozik az ember.

Mire számíthatunk

Egy színes környék tele kávézókkal, boltokkal, bisztrókkal és reggelizőkkel és zöld területtel, ahol a Margitsziget és a belváros közelsége, valamint a dunai kilátás csak hab a tortán.

Mire ne számítsunk

A Duna közelsége és a kellemes parkok mellet nem szabad elfelejteni, hogy a XIII. kerület nagy és mozgalmas, a belvárosi kerületek sorát gazdagítja, ahol szintén zajlik az élet.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.