English
Corvin közre néző 3 szobás lakás

IX.Kerület

82.500.000 Ft

1.145.833 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

72

Négyzetméter

Corvin közre néző 3 szobás lakás

IX.Kerület

eladva
Térkép megjelenítése

82.500.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

72

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
1.145.833 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-kelet

Leírás

Corvin közre néző 3 szobás lakás. Ha egy ideális helyen a belvárosba, de még megfizethető áron szeretne lakást venni, akkor megtalálta,  amit keresett.

2 külön nyíló hálószoba, különálló fürdőszoba és wc. A konyha teljesen gépesített. 

Felszereltség

Központi Fűtés

IX.Kerület

A kilencedik kerület Ferencvárosa megéri a pénzét, a belváros közelsége, jól árazott ingatlanjai és különleges kultúrája igazán remek kombinációt képeznek Budapesten. A kerület fiatalos és lendületes energiát a Budapesti Corvinus és a Semmelweis Egyetemek, a híres Vásárcsarnok és a Nehru Park, megannyi alternatív koncert hall és bár, illetve számos frissen felújított közterületek és épületek biztosítják. A kerület meglévő épületeinek újjáélesztése, az zöldterületek kiterjesztése, valamint a rekreációs tevékenységek - mint zene és művészet, színház, sport és múzeumok - fejlesztései elnyerték a 25 évre szóló rehabilitációs projektet, a 2016-os FIABCI Prix D’Excellence-t.

A
Hangulat

Fiatalos lendület, művészetek és városi energia ötvözete

Mire számíthatunk

Egy folyamatosan megújuló kerület, tele kultúrális közösségi terekkel, s némi zöld területtel. A fiatal hallgatók és kis családok keveredett közössége megfiatalítja a közeli utcák és lakóépületek hangulatát.

Mire ne számítsunk

A lendületes városi nyüzsgés és zaj hozzátartozik a Ferencváros energiájához, ez azonban ízlés és életmód kérdése, hogy ki élvezi ezt, s ki nem. A kerületben található bárok, éttermek, kávézók és kulturális közösségi terek egyedi ötvözete talán mégis csábítóan hat az erre barangolók számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.