English
Eladó emeleti, teljeskörűen felújított, bútorozott lakás, gyönyörű házban a Belvárosban!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

236.000

4.538 / m2

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

52

Négyzetméter

Eladó emeleti, teljeskörűen felújított, bútorozott lakás, gyönyörű házban a Belvárosban!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

eladva
Térkép megjelenítése

236.000

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

52

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
4.538 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
17.000 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Eladó emeleti, teljeskörűen felújított, bútorozott lakás, gyönyörű házban a Belvárosban!

A felújítás pár napja készült el!

Gépészetileg és esztétikailag is teljeskörű felújításra került a lakás, új fűtésrendszer (cirkó) került kiépítésre, a villanyhálózat és a vízvezetékek cseréje megtörtént, klíma és riasztó került kiépítésre.

Esztétikai felújítás során, tölgyfaparketta, bioetanol kandalló, új Nobilia konyhabútor került beépítésre Gorenje konyhagépekkel (hűtő, fagyasztó, mosogatógép, elektromos főzőlap, elektromos sütő, szagelszívó), egyéb egyedi bútorok kerültek a lakásba különleges dekorációval, melyeket az ár tartalmaz.

A lakásnak külön mérő órája van villany és gázfogyasztásra. A korlátlan víz fogyasztás a közös költségben van, melynek havi díja 17 000 Ft.

A lakás ablakai előtt nincs eljárás, ahogy a fotón is látszik, utolsó lakás a körfolyosón.

A lakásnak eredetileg két bejárata volt, ebből az egyik megszüntetésre került, de bármikor újranyitható és így két stúdió lakás kialakítható engedélyeztetési folyamat nélkül.

Szeparált tárlóhelyiségek vannak a pincében, melyek közül egy megvásárolható.

A ház külső és belső homlokzata kb.1,5 éve került felújításra, továbbá beépítésre került egy új, 8 személyes lift, így a ház állapota kívül és belül is kiváló!

Pár lépésre a lakástól minden megtalálható: éttermek, kávézók, bárok, élelmiszerboltok, gyógyszertár, iskola, stb.

Jöjjön el és nézze meg, nem fog csalódni!

Hívjon akár hétvégén is!

Felszereltség

Bútorozott
Cirkó Fűtés
Erkély
Mosogatógép
Zuhany

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.