English
Váralja ékszerdoboza

I.Kerület

74.900.000 Ft

1.101.471 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

68

Négyzetméter

Váralja ékszerdoboza

I.Kerület

eladva
Térkép megjelenítése

74.900.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

68

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.101.471 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
36.000 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

 

Rendkívüli helyen, Buda központi részén, de mégis csendes utcában eladó egy 68 m2 alapterületű lakás, mely magába foglal egy tágas hálószobát, nagy nappalit, konyhát, valamint tárolóhelyiséget (kamrát). A fürdőszoba és a mellékhelyiség külön kerültek kialakításra.

A lakás 2020. decemberében teljeskörű felújításon (elektromos hálózattal együtt) esett át, melynek során klímaberendezés is beépítésre került.

A lakásban található hálószobai és konyhai bútorok, klímaberendezés és a konyhai gépek (hűtő, mosogatógép, sütő, mikró) a vételár részét képezik.

A lakáshoz tartozik egy 3 nm alapterületű tároló a pinceszinten.

A lakás nagyon jó elosztású, tágas, a tájolásból adódóan nagyon szép világosak a szobák, sok természetes fénnyel.

Közlekedés szempontjából rendkívül frekventált helyen helyezkedik el! Pár perc sétára található a Széll Kálmán tér, illetve a Budai vár. A 2-es metró, a Budai fonódó villamoshálózat 2 perc alatt elérhetőek gyalogosan.

Ugyan a lakás központi részen helyezkedik el, de fekvésének köszönhetően, mégis mentes a város zajától. A Mammut bevásárlóközpont, a Csalogány utcai LIDL szintén 5 perc sétával elérhető.

Felszereltség

Légkondicionáló

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.