English
Belvárosi gyöngyszem az 5.kerületben

V.Kerület , Belváros

88.000.000 Ft

2.000.000 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

44

Négyzetméter

Belvárosi gyöngyszem az 5.kerületben

V.Kerület , Belváros

eladva
Térkép megjelenítése

88.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

44

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
2.000.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
15.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

A belváros szívében, szemkápráztató kilátással a Nemzeti Múzeumra, városi körpanorámás, minden kényelmet kielégítő lakás eladó.
Gyönyörűen felújított társasház legfelső, IV. emeletén, nappali + háló/dolgozó szobás, amerikai konyhás, modern és igényes megoldásokkal felújított lakás erkélyéről magával ragadó látvány tárul elénk.
Kifinomult anyagok, egyedi formák, átgondolt részletek megalkotásával született újjá ez a fiatalos otthon.
A berendezési tárgyakban, belsőépítészeti megoldásokban a letisztultság dominált, amely modern eleganciával és kifinomult stílussal töltik be a teret.

A lakás gépesített konyhával felszerelt, modern burkolatokkal ellátott.
Figyelmet érdemel az extravagáns fürdőszoba, valamint üvegfallal leválasztott háló/dolgozó szoba. Extravagáns, fiatalos, körpanorámás, kiváló elhelyezkedésű belvárosi gyöngyszem.
A lakás hang és hőszigetelt, víz-villany-gáz egyedi mérőórákon.
A lakásban légkondicionáló és riasztó berendezés is van.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Cirkó Fűtés
Erkély
Fürdőkád
Hűtő
Kaputelefon
Mosogatógép
Mosógép
Terasz

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.