English
Rózsadomb gyöngyszeme

II. Kerület

114.000.000 Ft

1.200.000 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

95

Négyzetméter

Rózsadomb gyöngyszeme

II. Kerület

eladva
Térkép megjelenítése

114.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

95

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.200.000 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
21.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Eladó a Rózsadombon egy igényesen kialakított 94 m2-es első emeleti csendes, frekventált elhelyezkedésű otthon. A lakás modernizálása, átalakítása során egy amerikai konyhás-étkezős 35m2-es nappali, 2 szeparált hálószoba ( 12.84 m2 + 16 m2) egy-egy beépített gardróbbal, és egy faltól-falig polcrendszerrel ellátott dolgozó szoba (15.6 m2) kiáltására került sor. A lakás 3.6m belmagasságú és pincetároló tartozik hozzá.
Anno a lakóház megtervezésére, megvalósítására Benes Imre és Kaszab Miklós neves építészeket kérték fel. A nemrégen elkészült felújítási munkáknak (külső, belső, homlokzat, tető, lépcsőház, valamint közművek gáz, csatorna) köszönhetően a több mint 100 éves úgynevezett városképi jelentőségű lakóház, ismét környék egyik gyöngyszeme. A környék a belváros közelsége (1,5-2 km) ellenére csendes, nyugodt, tiszta levegőjű, a Bp., II. kerülete híres tágas, kiterjedt zöldterületeiről, ősfás parkjairól.
Az épület közösségi közlekedéssel 11-es, a 91-es, a 111-es, a 191-es és a 291-es autóbuszokkal érhető el. Néhány perc sétával a 4-es, 6-os és 17-es villamosokkal, valamint a Margit híd budai hídfője a HÉV is elérhető.
Közvetlen közelben helyezkedik el a Margit-sziget, a Mammut 1-2 bevásárló és Szórakoztató Központ, a Millenáris Park, a Széll Kálmán tér és a Budai Gyermekkórház.
Gyalogosan szinten elérhető távolságban nagyszerű iskolák, óvodák, játszóterek, pihenőparkok találhatok. Az épülettől pár perces sétával bekerített kutyafuttató is található.

 

Adottságok

Az otthon az 1. emeleten található, világos, a nappali, a fő hálószoba és a dolgozó szoba a csendes egyirányú közlekedésű Zivatar utcára néz, míg a 2. háló a belső udvarra. A konyhában Bosch sütő, mikró, mosogató és főzőlap található. A hűtőszekrény Samsung. A fürdőszobában egy beépített mosógép van, ami beletartozik az árba.
A lakáshoz tartozik egy tároló, mely az alagsorban található. A lakás akár irodának, akár otthonnak is megfelel. A házban – a lakások mellett – ügyvédi iroda, fogorvosi rendelő, oktatási központ, fogaszati szakbolt is működik.
A ház rendezett, folyamatosan karbantartott.

Felújítások

A lakás nemrégen, teljeskörű felújításon esett át, beleértve egy vadonatúj fűtési- elektromos és vízrendszer kiépítését. Jelenleg a lakás fűtését cirkó fűtéses kazán biztosítja melynek karbantartására, ellenőrzésére minden évben sor került. A bejárati ajtó kód rendszerű, amely szükség szerint telefonon keresztül bármilyen távolságból szabályozható (nyitás zárás).
Közös költség
A lakás havi közös költsége ~21,000 FT. A társasház anyagi helyzete rendezett. The total monthly cost of the apartment is ~ 21,000 FT. The financial situation of the condominium is in order.

Parkolás
A II. Kerületben az adott parkolási zónában lakóknak éves parkolási engedély igényelhető, melynek költsége jelenleg 1,000 FT/év.

 

Felszereltség

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.