English
Logodi utcai gyöngyszem

I.Kerület , Váralja

97.500.000 Ft

1.218.750 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

80

Négyzetméter

Logodi utcai gyöngyszem

I.Kerület , Váralja

eladva
Térkép megjelenítése

97.500.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

80

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Félemelet
Négyzetméter ár :
1.218.750 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
21.300 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Az I. kerületben, a Logodi utcában, rendezett házban, eladó egy földszinti, felújított, reprezentatív terekkel rendelkező, elegáns lakás. 
 
A LAKÁSRÓL:

A konyha-étkezős, nappali + 1 hálószobás, fürdőszobás, külön mellékhelyiséggel rendelkező, magasföldszinti lakás alapterülete 80 m2.
A lakás 2021-ben felújításon esett át, műszakilag és esztétikailag egyaránt megújúlt. A felújítás során a lakás minden helyisége minőségi hidegburkolatot, új víz- és villanyvezetékhálózatot és új szanitereket kapott. A teljes fűtésrendszer felújítására is sor került, új radiátorok lettek felszerelve, a melegvízről és a fűtésről pedig Viessmann kondenzációs kazánt gondoskodik. 
A lakás minden helyisége átgondoltan kialakított, maximális helykihasználással tervezett. 
A tágas konyha-étkező-előtér részben jól pakolható, gránit pulttal borított, egyedi tervezésű konyhabútor tárul elénk modern és minőségi konyhai gépekkel felszerelten (indukciós főzőlap, sütő, páraelszívó) melyek mindegyike a vételár részét képezi. A konyha mellett egy háztartási helyiség is található, mely kamrának vagy akár gardróbnak is használható. 

 

Felszereltség

Cirkó Fűtés

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.