English
Elegáns állomotthon a belváros szívében

V.Kerület , Belváros

149.900.000 Ft

1.561.458 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

96

Négyzetméter

Elegáns állomotthon a belváros szívében

V.Kerület , Belváros

eladva
Térkép megjelenítése

149.900.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

96

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.561.458 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
26.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

V. kerületben, a Királyi Pál utcában, rendezett LIFTES házban eladó egy kitűnő adottságú, LAKBERENDEZŐ ÁLTAL TERVEZETT és EXKLUZÍVAN felújított, III. emeleti, KLIMATIZÁLT, IMPOZÁNS, reprezentatív terekkel rendelkező, NAPFÉNYES, 96 nm-es, nappali + 3 szobás, különálló konyhás, DUPLAKOMFORTOS, külön tárolós, dél-nyugati tájolású, rendkívül tágas, NAGYPOLGÁRI ELEGANCIÁVAL rendelkező lakás.

Az ingatlan kitűnő állapotban van, lakberendező által megtervezett, frissen, LUXUS minőségben felújított, igényesen kivitelezett és gondosan válogatott, elegáns és kifinomult stílusú, PRÉMIUM bútorokkal berendezett.

Ebben a lakásban minden vadonatúj, készen áll arra, hogy új lakója tökéletes otthonra leljen benne és egyben a ritkaságszámba menő adottságainak köszönhetően befektetésnek is kiváló!

TÁRSASHÁZ:

A lakás egy 1839-ben épült műemléki, liftes, tégla építésű társasház harmadik emeletén található. A ház jó lakóközösséggel rendelkezik, pénzügyileg rendezett, folyamatosan karbantartott. A homlokzat kívül-belül felújított, a lépcsőház és az udvar jó állapotú, rendezett képet mutat.

KÖRNYÉK:

A környék biztonságos, infrastruktúrája egyedülálló. A páratlanul kiváló közlekedést a pár perc gyalogtávolságra található Kálvin téri közlekedési csomópont közelsége biztosítja, ahol az M3-as és M4-es metrók, valamint több villamos, troli és buszjárat fut össze és teszi könnyen elérhetővé a város bármely pontját.

Olyan új tulajdonost keresünk, aki értékeli a múlt és a jelen találkozását, az ideális elhelyezkedést, de nem szeretne bajlódni a felújítással és rögtön szeretné élvezni a szépet és a kényelmet, akkor megtalálta álmai otthonát!

Felszereltség

Amerikai konyhás
Cirkó Fűtés
Bútorozott
Légkondicionáló

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.