English
Cserszegtomajon 2013-ban épült, 2 szintes, 600 nm-es, luxus családi ház eladó, 7650 négyzetméteres t

Cserszegtomaj

592.000.000 Ft

986.667 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

600

Négyzetméter

Cserszegtomajon 2013-ban épült, 2 szintes, 600 nm-es, luxus családi ház eladó, 7650 négyzetméteres t

Cserszegtomaj

Térkép megjelenítése

592.000.000 Ft

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

600

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
986.667 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás, Kert, Park
Ingatlan állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-nyugat
Telekterület:
7650 Négyzetméter
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Cserszegtomajon 2013-ban épült, 2 szintes, 600 nm-es, luxus családi ház eladó, 7650 négyzetméteres telken.

 

A villát modern, elegáns, minőségi burkolatok és belsőépítészeti megoldások jellemzik.

A földszinten található konyha prémium minőségű Hagenau, Millet gépekkel van felszerelve. Az emeleti szinten prémium kategóriás, high-end felszereléssel kivitelezett professzionális moziszoba található, amelynek kivitelezése önmagában közel 100 millió forint.

A ház szellőzőrendszerrel, központi légkondicionálóval, riasztó rendszerrel ellátott. Távolról is üzemeltethető a bel- és kültéri video megfigyelő és vezérlő rendszer van.

A telek egyedi, teraszos kialakítása fantasztikus kertészeti- és tájépítészeti megoldások megvalósítását tette lehetővé. Egyedi hangulatáról több értékes kerti elem gondoskodik. Az egyik legmeghatározóbb egy kis híddal is rendelkező, nagyobb méretű mesterséges tó, ami víztisztító rendszerrel van ellátva. A másik, egy igazi aquaparkoknál is használt, csúszdával ellátott úszómedence, ami fűthető, ellenáramoltató rendszerrel és önműködő tetővel rendelkezik.


A kert gyönyörű, értékes fákkal és cserjékkel beültetett. A gondozott pázsit a saját fúrt kútból és esővíz tározóból vizet nyerő, automata öntözőnek is köszönhető.

A kert gyönyörű látványát a modern, sok üvegfelülettel rendelkező, jakuzzival ellátott teraszokról csodálhatjuk. A teraszok mindegyike luxus minőségű, 5 csillagos hotelekben használt DEDON márkájú kerti bútorokkal és napozóágyakkal van berendezve.


A medence melletti kültéri olasz tűzhellyel és komplett felszereléssel ellátott grill-konyhás kerti barbeque teszi teljessé a kert kínálta lehetőségeket.


A földszinten levő hatalmas garázs több, nagyobb autónak nyújt parkolási lehetőséget.


A telken, a villa távolabbi részén, a szomszéd utcáról külön megközelíthető, több, mint 500 négyzetméteres vendégház található wellness részleggel tervezve, amely jelenleg kb. 70 % -os készültségű, így akár más funkciójú épületté (pld egy apamenházzá vagy műteremmé) is alakítható.

 

 

Felszereltség

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.