English
Bazilikától pár lépésre, amerikai konyhás nappalis + 3 hálószobás, 3 fürdős felújított lakás!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

169.000.000 Ft

1.482.456 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

114

Négyzetméter

Bazilikától pár lépésre, amerikai konyhás nappalis + 3 hálószobás, 3 fürdős felújított lakás!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

eladva
Térkép megjelenítése

169.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

114

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.482.456 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-nyugat

Leírás

Talán Budapest legszebb Bauhaus épületében található, ez a 2 éve teljes körűen felújított, 3 hálószobás (mindegyikhez tartozik fürdőszoba is),amerikai konyhás sarok lakás. 
 
Az egész lakáson végigfutó erkélyéről (15 nm) kilátás nyílik a most felújított Podmaniczky Frigyes térre.
 
A tömegközlekedés kiváló, az Arany János utcai metró megálló pár lépésre található.
 
Mind rövid, mind hosszú távra igen jól kiadható, mivel minden szobához tartozik külön fürdőszoba is, ezért befektetésnek is kiváló.
 

Felszereltség

Légkondicionáló
Erkély
Központi Fűtés
Elektromos Redőny
Fürdőkád
Mosógép

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.