International service
Máriaremetén, modern családi ház csodálatos panorámával, medencével

II.Kerület , Máriaremete

350.000.000 HUF

1.250.000 / m2 HUF

8

Szobák

hálószoba

7

Hálószoba

m2

280

Négyzetméter

Máriaremetén, modern családi ház csodálatos panorámával, medencével

II.Kerület , Máriaremete

Térkép megjelenítése

350.000.000 HUF

8

Szobák

hálószoba

7

Hálószoba

280

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
1.250.000 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Ingatlan állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-nyugat

Leírás

2/a. legkedveltebb részén, 1000nm-es telken,  3 szintes újszerű, modern, panorámás családi ház gyönyörűen parkosított kerttel és fűtött medencével eladó.

Az  ingatlan 280 nm-es, 8 szobás, 5 fürdőszobával és széfszobával(5nm), tárolóval(10nm).

Garázs:Teremgarázs, 3 autó számára.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Garázs
Medence
Terasz

II.Kerület - Kertváros a városban

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.