English
Ráday utca patinás házában, utcai, emeleti, felújított, másfél szobás lakás eladó!

IX.Kerület , Belső-Ferencváros

38.900.000 Ft

1.023.684 Ft / m2

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

38

Négyzetméter

Ráday utca patinás házában, utcai, emeleti, felújított, másfél szobás lakás eladó!

IX.Kerület , Belső-Ferencváros

eladva
Térkép megjelenítése

38.900.000 Ft

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

38

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.023.684 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
13.000 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Ráday utca gyönyörű, patinás házában, utcai nézetű, 4. emeleti, felújított, másfél szobás lakás eladó!
A 18 nm-es nappali gyönyörű belső homlokzatra néz, ( ablaka eredeti fa, dupla üvegű) a nappali méreteinek köszönhetően a tágasságot megőrizve kapott helyet a galéria ( 4 nm ), a nappali burkolata laminált padló, jó állapotú, a nappaliból kiérve szemben a konyha. A konyha ( 9 nm) ablakából a Kálvin téri templomra és a budai hegyekre nyílik panoráma, ennek köszönhetően világos, napfénnyel telt, jól szellőztethető ( thermoplan üveg ablakok ) , a konyhabútor egyedi tervezésű tömör fa frontos, teljesen gépesített. A konyha oldalában a fal mentén étkező pult bárszékekkel.
A fürdő és wc egyben van, világos, ablakos; a zuhanyzó üvegfallal szeparált.
A lakás fűtése kombi cirkó, a vezérlőegység a nappaliban kapott helyet.
A lakás biztonsági ajtóval és ráccsal védett. A belső tér kialakítása, a berendezés, a felhasznált anyagok kiválasztása lakberendező által történt. A padlófelületek, a nappali kivételével mindenütt járólappal burkoltak.
Az 1911-ben épült patinás házat Mellinger Artúr építész Dénes Dezsővel közösen tervezt. Már első ránézésre feltűnnek a különleges, geometrikus díszítések és a faszerkezetű oromzat, a ház két udvara pedig további titkokat rejt.

A ház legszebb díszítő eleme a geometrikus formákból összeállított motívum, ami az épület belső udvarokra néző falain is visszaköszön, így tökéletesen látható a lakás nappalijából. 

A lakóközösség rendezett, a lépcsőház, a lépcsők folyamatosan tisztán vannak tartva, az odafigyelés érződik a ház közös képviselője és lakói részéről. A lift felújított.

A lakás Budapest IX kerületében, a Ráday utcában, a Kálvin tér közvetlen szomszédságában, a metróállomástól 2 perc sétára lévő hangulatos egyedi és felújított homlokzatú impozáns, liftes Mellinger-ház negyedik emeletén, részben utcára (a Kálvin téri templom, budai-hegyek) néző: így világos, csendes, elvonulásra alkalmas, négy éve esztétikailag - műszakilag felújított 38 négyzetméter alapterületű galériázott összkomfortos lakás.

Parkolási lehetőség az utcában valamint a ház előtt kialakított öblökben, illetve szomszédos parkolóházakban oldható meg.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Bútorozott
Tehermentes
Kaputelefon
Zuhany
Ablak a konyhában

IX.Kerület

A kilencedik kerület Ferencvárosa megéri a pénzét, a belváros közelsége, jól árazott ingatlanjai és különleges kultúrája igazán remek kombinációt képeznek Budapesten. A kerület fiatalos és lendületes energiát a Budapesti Corvinus és a Semmelweis Egyetemek, a híres Vásárcsarnok és a Nehru Park, megannyi alternatív koncert hall és bár, illetve számos frissen felújított közterületek és épületek biztosítják. A kerület meglévő épületeinek újjáélesztése, az zöldterületek kiterjesztése, valamint a rekreációs tevékenységek - mint zene és művészet, színház, sport és múzeumok - fejlesztései elnyerték a 25 évre szóló rehabilitációs projektet, a 2016-os FIABCI Prix D’Excellence-t.

A
Hangulat

Fiatalos lendület, művészetek és városi energia ötvözete

Mire számíthatunk

Egy folyamatosan megújuló kerület, tele kultúrális közösségi terekkel, s némi zöld területtel. A fiatal hallgatók és kis családok keveredett közössége megfiatalítja a közeli utcák és lakóépületek hangulatát.

Mire ne számítsunk

A lendületes városi nyüzsgés és zaj hozzátartozik a Ferencváros energiájához, ez azonban ízlés és életmód kérdése, hogy ki élvezi ezt, s ki nem. A kerületben található bárok, éttermek, kávézók és kulturális közösségi terek egyedi ötvözete talán mégis csábítóan hat az erre barangolók számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.