English
EXKLUZÍV minőségben FELÚJÍTOTT dupla fürdőszobával rendelkező LAKÁS ELADÓ az OKTOGON -hoz közel!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

72.700.000 Ft

1.211.667 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

60

Négyzetméter

EXKLUZÍV minőségben FELÚJÍTOTT dupla fürdőszobával rendelkező LAKÁS ELADÓ az OKTOGON -hoz közel!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

eladva
Térkép megjelenítése

72.700.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

60

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.211.667 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Dél-nyugat

Leírás



6. ker. Eötvös u.-ban, GYÖNYÖRŰ HÁZBAN eladó ez a CSENDES, NAGYON JÓ ELRENDEZÉSŰ LAKÁS!

A zöld belső udvarral rendelkező, madárcsicsergős ház 2. emeletén található, a tulajdoni lapon 58 nm, valóságban 63 nm-es, amerikai konyhás nappali + 2 szobás lakás.

Az ingatlant tágas terek és délnyugati tájolásának köszönhetően világosság jellemzi!

A frissen elkészült ingatlan teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át.
A kivitelező sokadik munkáját dicséri a nagy gonddal megtervezett dizájn, mely a nagypolgári hangulatot ötvözi a mai, modern luxus elemeivel, mely a legmagasabb színvonalon, a legigényesebb minőségben és exkluzív anyagokból készült.

Előszobában lépésálló üveg található beépített LED világítással.
Nappaliban telefonról és érintő képernyőről vezérelhető a teljes lakás hőmérséklete, valamint telefonról vezérelhető a légkondicionáló készülék is.
Az egyik szoba külön zuhanyzóval és kézmosóval rendelkezik, a másik hálószobában wellis fürdőkád és üveg mosdó, magasított csapteleppel található. Állmennyezetbe beépített bluetooth hangszóró és RGB színváltós LED biztosítja a nyugtató pihenést egy fárasztó nap után. Itt is lépésálló üveg és valódi antracit burkolat van pattintott kő hatással. A luxust a falon található egyedi OIKOS olasz falmintázat tesz teljessé.

A vételár a képeken látható teljes bútorzatot tartalmazza.

A ház külső és belső homlokzata tökéletes állapotú, a lakóközösség rendezett.

Ha befektetésre venne vagy szeretné megtalálni otthonát és nem szeretne időt, pénzt, és energiát pazarolni a felújításra, akkor Önnek is ajánlom figyelmébe ezt a kiváló lokációjú belvárosi lakást, Budapest szívében!

A lakás azonnal birtokba vehető, tehermentes.

Várom hívását, ha szeretné megtekinteni élőben, nem fog csalódni! Hívjon nyugodtan akár hétvégén is.
 

Felszereltség

Légkondicionáló
Amerikai konyhás
Fürdőkád
Cirkó Fűtés
Hűtő
Bútorozott
Konyhasziget
Tehermentes
Zuhany
Kaputelefon
Ablak a mosdóban
Sütő

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.