International service
Zsinagógára panorámás lakás szép, polgári házban
árcsökkenés

VII. Kerület , Belső-Erzsébetváros

89.000.000 HUF

1.072.289 / m2 HUF

2.5

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

m2

83

Négyzetméter

Zsinagógára panorámás lakás szép, polgári házban árcsökkenés

VII. Kerület , Belső-Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

89.000.000 HUF

2.5

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

83

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.072.289 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Közepes állapot
Tájolás:
Dél-kelet
Épület állapota:
Felújított

Leírás

DOHÁNY UTCAI ZSINAGÓGÁRA PANORÁMÁS, SAROKLAKÁS!!!

A Dohány utcai Zsinagógára néző, kiváló lokációval bíró, nappali + 2 hálós, átlagos állapotú, egyedi cirkó fűtéses lakás eladó egy gyönyörű, liftes, polgári ház negyedik emeletén.

Az ingatlan déli tájolású, ezért napfényes, szinte minden fal bontható, ezért könnyen alakítható. Remek adottságú lakás, amiből álmai lakását tudja megvalósítani. A közös költsége 14.000 ft havonta.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért! A lakást rugalmasan tudom mutatni.

Felszereltség

VII. Kerület - Belvárosi Bohémia

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.