English
Andrássy út elején panorámás duplex lakás terasszal

VI.Kerület , Belső-Terézváros

420.000.000 Ft

1.532.847 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

274

Négyzetméter

Andrássy út elején panorámás duplex lakás terasszal

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

420.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

274

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.532.847 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
40.752 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-kelet

Leírás

Hatalmas belső térrel rendelkező, négyszobás luxuslakás egyedi panorámával, 16 négyzetméteres intim terasszal a belvárosban, Világörökségi Védelem alatt álló Andrássy út elején, gyönyörű eklektikus műemléképület legfelső emeletén. 

Az exkluzív minőségű olasz hideg és meleg burkolatok, tölgy svédpadló, egyedi tervezésű és készítésű beépített bútorok, ajtók, szaniterek, csaptelepek, világító testek és villanykapcsolók és egyéb beépített anyagok a legmagasabb minőséget képviselik. Komfortérzetünket növeli a hidegburkolatok alatt található padlófűtés valamint a szobánként távvezérelhető fűtési rendszer. Minden fogyasztás egyedi módon mérhető.

A highly renewed, extraordinary apartment with a giant, modern style interior and unique panorama view on top florr of a beautiful classic building near downtown, at Andrássy út.

Features include swedish oak flooring, custom designed built-in furniture, wooden doors, quality plumbing equipment , expensive matching taps, impressive lighting with matching switches, under floor heating as well as heating system controlled remotely in every room.

The consumation is individually measurable.

 

Felszereltség

Fürdőkád
Cirkó Fűtés
Mosogatógép
Duplex
Hűtő
Tetőterasz
Zuhany
Legfelső emelet
Kaputelefon
Mosógép
Ablak a mosdóban
Ablak a konyhában
Sütő

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.