International service
Parlamentre panorámás 6 erkélyes lakás kiadó

V.Kerület , Lipótváros

580.000 HUF

4.296 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

135

Négyzetméter

Parlamentre panorámás 6 erkélyes lakás kiadó

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

580.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

135

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
4.296 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
60.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

PARLAMENTNÉL, KOSSUTH TÉRRE NÉZŐ, NAPPALI + 3 HÁLÓS + 2 FÜRDŐS, NAGYPOLGÁRI, JÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁS HOSSZÚTÁVRA KIADÓ 1600 EURO + REZSIÉRT!

Az ingatlan fel van szerelve: hűtő, mosogatógép, mosógép, micro, szagelszívó, főzőlap(gáz), elektromos sütő, 2 fürdőszoba(1 kádas, 1 zuhanyzós) és légkondicionálóval.

Gyönyörű panoráma van az erkélyekről a Kossuth térre, Parlamentre. A közös költség 60.000 ft/hó!

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Erkély

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.