International service
Klasszikus luxus a Király utcában!

VI. Kerület , Belső-Terézváros

87.500.000 HUF

1.590.909 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

55

Négyzetméter

Klasszikus luxus a Király utcában!

VI. Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

87.500.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

55

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.590.909 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Újszerű
Tájolás:
Észak-nyugat
Épület állapota:
Újszerű

Leírás

Király utcában a Balett Intézet mögött, az Andrássy úttól mindössze 100 méterre egy klassszikus polgári ház újult meg 21 századi igényeket szem előtt tartva.


A portaszolgálatos 2019-ben átadott újszerű házban a legfelső 8. emeleten közösségi használatú erkélyek és medence van kialakítva,

ahonnan a Bazilika és a Belváros tárul elénk.


Az ingatlan 55 m2-es és tartozik hozzá egy 16 m2-es erkély, amely a szépen gondozott belső udvarra néz.

Felszereltség

0-24 Portaszolgálat
Erkély
Központi Fűtés

VI. Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.