English
Teréz körúton felújítandó lakás

VI.Kerület

61.900.000 Ft

719.767 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

86

Négyzetméter

Teréz körúton felújítandó lakás

VI.Kerület

Térkép megjelenítése

61.900.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

86

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
719.767 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
24.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Tájolás:
Kelet

Leírás

Eladó 2. emeleti lakás Budapesten a VI. kerületben.
Kiváló frekventált helyen a Teréz körúton, a Nyugati tér és az Oktogon között.
A felújításra szoruló 86 m2 összkomfortos ingatlan a 2. emeleten, liftes házban található.

Kiváló lehetőséget rejt amennyiben irodának vagy akár orvosi rendelőnek alakítja ki a leendő tulajdonos, de egyaránt lehet belőle egy kellemes családi otthon is. 
Tulajdoni lapon 2 szobás, de könnyen 3 vagy akár több szobássá alakítható, nagy belmagassága miatt galériázható.

Felszereltség

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.