International service
Parlamentre panorámás lakás!

II.Kerület

199.000.000 HUF

2.163.043 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

92

Négyzetméter

Parlamentre panorámás lakás!

II.Kerület

Térkép megjelenítése

199.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

92

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
2.163.043 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
28.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Felújított

Ideális

Felújításra

Budapest számos lehetőséget kínál egy lakás megvásárlására, és az Ön személyes stílusához igazodóvá formálására. A vevőknek lehetőségük van arra, hogy egyedi életteret alakítsanak ki maguknak, bérlőknek vagy jövőbeli fogyasztóknak. Bátran forduljon hozzánk az itteni lakás felújításának részleteivel, költségeivel és előnyeivel kapcsolatban.

Leírás

Parlamenti panorámás remek lakást ajánlunk a figyelmükbe, amely jól alakítható nappali plusz két hálószobássá.

 

A lakás egy rendkívüli módon felújított társasház 3. emeletén található a Bem rakpartra néz.

 

A lakás két szobája néz a Duna felé és egy udvari nézetű szobája van.

 

A ház belső része nagyon szépen karbantartott, felújított, a lift csere megtörtént.

Felszereltség

Cirkó Fűtés

II.Kerület - Kertváros a városban

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.