International service
Háromszobás felújított, berendezett lakás a Kálvinnál, autóparkolóval

IX. Kerület , Belső-Ferencváros

49.990.000 HUF

961.346 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

52

Négyzetméter

Háromszobás felújított, berendezett lakás a Kálvinnál, autóparkolóval

IX. Kerület , Belső-Ferencváros

Térkép megjelenítése

49.990.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

52

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
961.346 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
17.000 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

A Kálvin tér közelében, liftes épület harmadik emeletén, világos, amerikai konyhás nappalival és két külön hálószobával. Az ablakok a  szomszéd épülettel közös csendes, intim térre néznek, szemben nincsenek ablakok. A bútorok és gépesítés a vételárban vannak.

A fűtést és meleg vizet új gáz cirkó fűtés biztosítja, a korlátlan vízfogyasztás díja benne van a 17.000 forint közös költségben.

Az épület zárt belső udvarán egy autónak parkolási lehetőség biztosított.

A lakók rendelkezésére áll a város zajától elszigetelt, ősfás zöld pihenőkert is az épületen belül.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Cirkó Fűtés
Mosogatógép
Hűtő
Bútorozott
Kert
Magas Belmagasság
Tehermentes
Főzőlap
Parkolóhely
Zuhany
Kaputelefon
Mosógép
Ablak a konyhában

IX. Kerület

A kilencedik kerület Ferencvárosa megéri a pénzét, a belváros közelsége, jól árazott ingatlanjai és különleges kultúrája igazán remek kombinációt képeznek Budapesten. A kerület fiatalos és lendületes energiát a Budapesti Corvinus és a Semmelweis Egyetemek, a híres Vásárcsarnok és a Nehru Park, megannyi alternatív koncert hall és bár, illetve számos frissen felújított közterületek és épületek biztosítják. A kerület meglévő épületeinek újjáélesztése, az zöldterületek kiterjesztése, valamint a rekreációs tevékenységek - mint zene és művészet, színház, sport és múzeumok - fejlesztései elnyerték a 25 évre szóló rehabilitációs projektet, a 2016-os FIABCI Prix D’Excellence-t.

A
Hangulat

Fiatalos lendület, művészetek és városi energia ötvözete

Mire számíthatunk

Egy folyamatosan megújuló kerület, tele kultúrális közösségi terekkel, s némi zöld területtel. A fiatal hallgatók és kis családok keveredett közössége megfiatalítja a közeli utcák és lakóépületek hangulatát.

Mire ne számítsunk

A lendületes városi nyüzsgés és zaj hozzátartozik a Ferencváros energiájához, ez azonban ízlés és életmód kérdése, hogy ki élvezi ezt, s ki nem. A kerületben található bárok, éttermek, kávézók és kulturális közösségi terek egyedi ötvözete talán mégis csábítóan hat az erre barangolók számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.